Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Горенето на Алфа 156 1.9 ЖТД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за Горенето на Алфа 156 1.9 ЖТД

Абе искам да ви питам тези, които имате тази кола има някои неща които не са ми много ясни...Зареждам 10 литра гориво и би трябвало да изкарам 100 км поне с тях нали? Вече ( на 40 км) стрелката ми е на червено и свети лампата, какви са тия неща? После пък спирам и пак тръгвам стрелката пак си е горе и някой път отново ще падне друг път няма? Не разбирам какво става...

П.С. Малко офтопик какво представлява бордовия компютър и къде е разположен и какво трябва да ми показва? ( ако имам такъв)

Първо - местя темата в раздел 156.
    Второ - аватара ти не е подходящ за форума, моля те смени го .

И си напълни резервоара до горе и виж какво ще стане.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Щом питаш, значи колата ти е под 2002 година и нямаш борд-комп Май имаш проблем с отчитането на нивото на резервоара, а не с разхода на колата

Послушай пофесора1 Сипи до горе, покарай 200-300 км, допълни и виж колко ти е разходът!
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Възможно ли е да се слага отделно и ако може какво струва? ( бордовия компютър)

Comment

Първоначално публикувано от Connor
          Възможно ли е да се слага отделно и ако може какво струва? ( бордовия компютър)
          Абе ти и сега имаш, ама освен общ пробег в километри и външна температура, друго не ти показва Не е от най-умните бордови компютри
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

И все пак може ли да се слага "по-умен" бордови

Comment

Не не може, просто Алфа 156 до 2002 год. 3ти месец нямат бордком., това е, единствения вариант е да си купиш по нов модел кола

Comment

Working...
              X